Все мистецтво в одній програмі

Одеська опера запрошує на Гала-концерт “Шедеври світового балету”

Світові шедеври балету на одеській сцені. В Одеській опері анонсували Гала-концерт “Шедеври світового балету” за участю майстрів сцени національних театрів Оперу та балету. 

Унікальна програма з одноактних балетів Пуні, Обера, Вебера, Понкієллі – це зібрання музичних історій, які знайшли своє відображення в танці. Тільки 13 липня одесити та гості міста зможуть насолодитися дивом мистецтва. Заслужений артист України Ігор Чернецький буде диригентом-постановником. Частина коштів спрямують на потреби військових. 


Раніше “Коменатарі” повідомляли, що підрив російськими загарбниками Каховської гідроелектростанції призвів до того, що у Чорному морі різко знизилась солоність води. Про це повідомили фахівці Державної екологічної інспекції. Екологи зазначили, що зниження солоності зафіксували майже втричі на трьох пляжах Одещини. Вони відібрали проби морської води в Одесі в Новій Дофінівці (причал 243), на пляжі Ланжерон та на 16 станції Великого фонтану.


Нагадаємо, що від нічної атаки дронам померло три людини: переселенці з Бахмуту та Херсону. Юлія та Юрій - переселенці з Бахмуту. З початком повномасштабного вторгнення родина переїхала до Одеси, щоб почати будувати життя спочатку. Втім, ворог не дав їх мріям втілитися у життя. Молоді люди загинули від удару вибухової хвилі під час російської атаки Одеси дронами в ніч на 10 червня. Про це в Інстаграм розповіла їх сусідка.


Також “Коментарі” писали, що Національна поліція в Одеській області затримала зловмисника, який обікрав жінку-оператора на одній із АЗС Одещини. За попередньої інформацією, чоловік у масці забіг на заправку, розпилив у бік жінки газ сльозогінної дії, викрав її телефон та втік з місця подій. Постраждала звернулася до поліції. В реультаті поліцейські встановили менш ніж за дві години затримали зловмисника. Ним виявився поліцейський-водій одного з підрозділів поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися