Ножем у серце: поліція затримала чоловіка, який вбив свого друга

Чоловіку загрожує від семи до п’ятнадцяти років

Національна поліція в Одеській області затримала чоловіка, який вбив свого друга під час застілля. За попередньою інформацією, потерпілий запросив в гості свого друга із сусіднього села. Чоловіки відпочивали, випивали, а потім між ними виникла сварка. Гість схопив кухонний ніж і кілька разів вдарив ним господаря у груди. Від отриманих поранень той помер.


“Оперативно прибувши за викликом, правоохоронці затримали правопорушника в процесуальному порядку. Медики ж констатували смерть господаря будинку, яка, за попередніми висновками, настала в результаті поранення в області серця. З місця злочину правоохоронці вилучили скривавлений ніж та інші речові докази, які скерували на експертні дослідження”, - розповів т.в.о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.


Як повідомили в поліції, інцидент трапився в Ізмаїлі в ніч з 8 на 9 червня. Поліцію та лікарів на місце події викликала племінниця потерпілого, яка живе в сусідньому будинку та побачила зловмисника з ножем на подвір'ї дядька.

Як виявилось, 36-річний зловмисник двічі судимий за крадіжки. Наразі йому повідомили про підозру та помістили під варту.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейського з Ізмаїлу відсторонили від виконання службових обов’язків після бійки з місцевим жителем. Про це повідомляє Національна поліція в Одеській області. 

Нагадаємо, що працівники ДБР повідомили про підозру правоохоронцю, який увечері 9 червня 2023 року побив та пограбував працівницю автозаправки в Одесі. Зловмисник, перебуваючи у масці, зайшов на автозаправку, тримаючи при собі сльозогінний спецзасіб. Про це повідомляє пресслужба ДБР.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися