Три з чотирьох водіїв не можуть скласти іспит на права

Перші рещультати пілотного проєкту у сервісних центрах МВС:

На Одещині та ще в кількох регіонах 1 червня розпочався пілотний проєкт із забезпечення прозорих іспитів у сервісних центрах МВС. Перші результати іспиту оприлюднили у Головному сервісному центрі МВС. Так, всього 23% кандидатів змогли здати теоретичне тестування за новою системою іспитів, і 36% - практику, з першого разу. Загалом за тиждень з 1 по 7 червня в чотирьох областях, які доєдналися до пілотного проєкту, теорію склали 2 524 разів, а практику - 2 652 рази.  


"Успішність складання теоретичного іспиту з першого разу становить 23%. Успішність складання практичного іспиту з першого разу становить 36%", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, більшість претендентів на права категорії В (легкові автомобілі) обирали для практичного іспиту автомобілі автошколи — 1384 особи. Тоді як транспорт сервісного центру використовували лише 634 рази. І це при тому, що вартість складання іспиту на автомобілі сервісу становить приблизно 13 грн. Тоді як оренда транспортного засобу в автошколі може бути набагато дорожчою. Нагадаємо, що крім Одеси, участь у проєкті також бере Львівська, Київська та Вінницька область.

В Одеському регіоні отримати посвідчення водія можна:

- Білгород-Дністровський (сервісний центр МВС № 5143),

- Ізмаїл (сервісний центр МВС № 5144),

- Подільськ (сервісний центр МВС № 5149),

- Одеса (сервісний центр МВС № 5154);


Раніше “Коментарі” писали, що Національна поліція в Одеській області затримала чоловіка, який вбив свого друга під час застілля. За попередньою інформацією, потерпілий запросив в гості свого друга із сусіднього села. Чоловіки відпочивали, випивали, а потім між ними виникла сварка. Гість схопив кухонний ніж і кілька разів вдарив ним господаря у груди. Від отриманих поранень той помер.

Такоже "Коментарі" повідомляли, що поліцейського з Ізмаїлу відсторонили від виконання службових обов’язків після бійки з місцевим жителем. Про це повідомляє Національна поліція в Одеській області.  Як виявилось, правоохоронці приїхали складати адміністративні матеріали відносно чоловіка, який керував автомобілем напідпитку.

Поліцейського з Ізмаїлу відсторонили від виконання службових обов’язків після бійки з місцевим жителем. Про це повідомляє Національна поліція в Одеській області.  Як виявилось, правоохоронці приїхали складати адміністративні матеріали відносно чоловіка, який керував автомобілем напідпитку.

Источник: https://odessa.comments.ua/ua/news/society/accidents/2525-policeyskogo-yakiy-vlashtuvav-biyku-vidstoronili-vid-roboti.html
© Comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися