Поліцейські врятували домашніх улюбленців з Херсонщини

Пес, дві дорослі кішки та четверо кошенят залишилися в затопленій хаті

Одеські поліцейські врятували сім домашні хулюбленців з Правобережжя Херсонщини. До поліції звернулася жінка, яка нещодавно евакуювалася з Білозерської селищної громади. Вона розповіла, що коли її будинок затопило, окупанти почали обстрілювати житлові квартали правобережжя, тому під час евакуації вона не встигла забрати з собою пухнастиків. Пес, дві дорослі кішки та четверо кошенят залишилися на Херсонщині. Втім, жінка не змогла змириться з тим, що залишить четверолапих у біді. 

“На порятунок чотирилапих прибули місцеві поліцейські та їх колеги з Одещини, які на Херсонщині несуть службу у складі зведеного загону, до них долучилися і волонтери. Спільними зусиллями вони врятували тварин, які перебували на межі загибелі”, - йдеться у повідомленні поліції. 

Наразі із тваринками все добре. Вони у своєї господарки у безпеці.

 


Нагадаємо, що 175 тварин врятували одеські зооволонтери з затопленої Херсонщини. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла Яна Титаренко, голова ГО “Закон природи”. Крім того, волонтерка зазначила, що у центрі адопції тварин зараз залишилося всього 20 котів та собак.

Раніше “Коментарі” писали, що унаслідок повені, спричиненої підривом та руйнуванням дамби Каховської гідроелектростанції в Херсонській області, жахлива подія сталася на пляжі "Золотий берег". Тут було виявлено труп самця крапчатого оленя, який потрапив на морське узбережжя. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. Після виявлення трупу, фахівці Одеського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області здійснили обстеження та склали відповідний акт ветеринарного обстеження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися