Порт Рени прийняв балкер із рекордним дедвейтом

Це перший суховантаж такої вантажопідйомності за всю історію незалежної України,

У Ренійському порту завантажують балкер Blue Gate з рекордним дедвейтом — 24 тис. тонн. Для Дунайських портів це перший суховантаж такої вантажопідйомності за всю історію незалежної України. Як зазначили в АМПУ це - черговий доказ ефективних кроків відомства спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України. Про це повідомили в АМПУ.

“Збільшення тоннажності флоту та інтенсивності суднозаходів , подальше технічне переозброєння потужностей - необхідні кроки на шляху до нарощування обсягів перевалки портами Дунайського регіону. За попередніми даними у 2023 році інвестиції в інфраструктурні проєкти портів на Дунаї перевищать 110 млн дол.”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що прямої загрози для судноплавства у портах Дунайського регіону та Великої Одеси через підрив дамби Каховської ГЕС наразі немає. Проте, повноцінна робота з ліквідації наслідків аварії ускладнена через обстріли, що систематично здійснюються російськими військами. Тому надалі ситуація може змінюватися. Про це повідомили Еlevatorist з посиланням на ДП “Адміністрація морських портів України” під час онлайн-зустрічі в Європейській бізнес-асоціації.

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог здійснив черговий підступний обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі. Сьогодні вночі ворог здійснив черговий підступний обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися