П’ять людей постраждали внаслідок ДТП: поліція з'ясовує деталі

Відомо, що обидва водії були тревеезими

Одеські поліцейські з’ясовують деталі аварії, яка сталася на трасі Криве Озеро – Балта. Зіткнулися два легкові автомобілі. За попередньої інфрмацією, 24-річний водій автомобіля “DaewooЦ  не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем “ВАЗ-2106” під керуванням 39-річного чоловіка. Правоохоронці провели тест на алкогольного сп’яніння: обидва водії були тверезі. Внаслідок ДТП водії та троє пасажирів транспортних засобів 22-х, 39-ти та 50-ти років отримали травми різного ступеня тяжкості. Наразі усі перебувають у лікарні, де їм надається медична допомога.

Після встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди буде вирішене питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що правоохоронці встановлюють обставини смертельної ДТП за участю вантажівки та мотоцикла. Інцидент трапився в місті Ізмаїл. За попередньою інформацією, водій вантажівки не пропустив мотоцикл, який рухався головною дорогою, в результаті чого трапилося зіткнення. Водій мотоцикла помер на місці, адже отримав не сумісні із життям травми. Керманич вантажного автомобіля не постраждав. Правоохоронці перевірили водія вантажівки на стан сп'яніння і виявилось,що він був тверезий.

Нагадаємо, Сергій Дементєв, заступник генерального директора з дослідження біологічних факторів Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб міністерства охорони здоров’я України зазначив, існує 100 планових моніторингових пунктів відбору проб води морської, лиманної, стічної води та з відкритих водоймищ на холеру, де відбір здійснюється щотижнево. І жодна із них не виявила холерний вібріон. Втім, знайшли кишкові віруси – ротавірус, астровірус, сальмонела.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися