Гвардійці Одещини показали, як проходять бойові навчання

Заняття проходять у декілька етапів

Одеські гвардійці щодня вдосконалюють навички та відпрацьовують різноманітні завдання з підготовки до виконання бойових завдань за призначенням. 

Про це повідомляє МВС України. 

Саме під час таких випробувань можна максимально наблизитись до дій в бойових умовах і зрозуміти, на що здатен кожен з військовослужбовців. В будь-якій ситуації результат залежить від колективної роботи – ділиться один з гвардійців.

Заняття проходять у декілька етапів, в ході яких бійці мають змогу показати свої знання в особистій підготовці, роботу командирів в різних видах бою, злагодження та управління підрозділами при виконанні бойових завдань. Воїни відпрацьовують тактичну і вогневу підготовки, розгортання мінометних розрахунків, дії легкої піхоти, вивчення нових методів зв’язку між відділеннями та взводами, а також проходять курс тактичної медицини.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що психологи ДСНС Одеської області спільно з волонтерами Червоного Хреста України активно займаються отриманням навчання з психологічної допомоги, щоб ефективно організовувати підтримку постраждалого населення.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися