Ворог зменшив кількість ракетоносіїв у Чорному морі

Рівень загрози ракетних ударів залишається високим

На бойовому чергуванні у Чорному морі знаходиться дев'ять кораблів. Про це повідомили в Оперативному командуванні "Південь" станом на ранок 18 червня. Крім того, серед них один надводний корабель, споряджений 8 ракетами типу "Калібр".

"Армія РФ зменшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі до одного. Його загальний залп може складати до восьми "Калібрів". Загалом на бойовому чергуванні в Чорному морі залишаються дев'ять кораблів РФ, і ще один — в Азовському", — йдеться у повідомленні.

Втім, рівень загрози ракетних ударів залишається високим, попередили в Оперативному командуванні. Активність безпілотної розвідки ворога свідчить про збір обстановки та ймовірну підготовку до атак.

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що пляжі Одеси визнали непридатними для купання через суттєве погіршенням стану води у відкритих водоймах: купатися на пляжах міста категорично заборонено. Про це повідомила Одеська міська рада. Відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету Одеської міської ради 17 червня.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що Одеська область вже стає хлібним хабом для півдня України. Про це заявив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук в ефірі національного марафону “Єдині новини”. Він зазначив, що аграрії вже отримують перші врожаї. Крім того, експерти прогнозують, що об’єми будуть “непогані”.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися