В Одесі обмежили час роботи розважальних закладів: деталі

Всі розважальні заклади, у точу числі кафе, бари, ресторани можуть працювати в Одесі до 22.00

В Одесі на період з 22:00 до 9:00 заборонили роботу клубів та інших розважальних закладів. Також не можна використовувати світлові засоби та музичні системи в цей час. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Зважаючи на високу загрозу для життя та здоров’я людей, спричинену збройною агресією російської федерації проти України, з метою забезпечення громадської безпеки i порядку, збереження життя цивільних ociб на період дії правового режиму воєнного стану, вводяться обмеження у роботі розважальних закладів”, - йдеться в повідомленні. 

Розважальним закладам Одеси запровадили низку обмежень, а саме: 


- Використання світлових або подібних до світлових засобів, що погіршують демаскувальні ознаки території;

- Використання звукового обладнання, апаратури та інших музичних засобів;

- Обслуговування населення поза та у приміщеннях і на відповідних територіях;

- Пересування, перебування, вхід/вихід громадян, іноземців та осіб без громадянства.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що пляжі Одеси визнали непридатними для купання через суттєве погіршенням стану води у відкритих водоймах: купатися на пляжах міста категорично заборонено. Про це повідомила Одеська міська рада. Відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету Одеської міської ради 17 червня.

Крім того, нагадаємо, що в Одесі також заборонили продавати рибу та морепродукти на стихійних ринках. Відтепер у всіх точках продаж дозволений тільки, якщо встановлено, де риба була виловлена. Про це повідомили в пресслужбі міськради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися