Прикордонники перевірили навички службових собак: які результати

Собаки продемонстрували реакцію на постріли, пошук зброї, боєприпасів,

Протягом останнього тижня в Ізмаїльському загоні прикордонної служби проводилася перевірка службових собак. Кінологи демонстрували навички своїх підопічних: реакція на постріли, пошук зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних речовин та затримання порушників кордону. Під час занять також відпрацьовували пошук та виявлення правопорушників по запаховому сліду їх затримання та конвоювання.

Перевірка довела, що службові пухнастики знають свою справу та дуже спритно справляються із завданнями. Впевнені та успішні дії під час виконання поставлених завдань довели, що інспектори-кінологи готують професійних помічників прикордонникам. 

Зазначимо, що в ДПСУ зараз несуть службу близько 1200 собак. Крім бойових дій вони беруть участь у пошуку злочинців, наркотиків, інших заборонених предметів на кордоні, а також у розмінуванні територій.


Раніше “Коментарі” повідомляли, що пляжі Одеси визнали непридатними для купання через суттєве погіршенням стану води у відкритих водоймах: купатися на пляжах міста категорично заборонено. Про це повідомила Одеська міська рада.

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що в Одесі також заборонили продавати рибу та морепродукти на стихійних ринках. Відтепер у всіх точках продаж дозволений тільки, якщо встановлено, де риба була виловлена. Про це повідомили в пресслужбі міськради.Крім того, в Одесі на період з 22.00 до 9.00 заборонили роботу клубів та інших розважальних закладів. Також не можна використовувати світлові та музичні системи в цей час. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися