Працівники ДСНС врятували цуценят: малеча застрягла в люці

Зараз з тваринами все добре, їх повернули господарю

Рятівники ДСНС в Одеській області продовжують допомагати тваринам, які потрапили у пастки. Так, сьогодні працівники ДСНС дістали двох цуценят, які провалилися в люк. Вранці рятувальникам надійшла інформація, що в Балті на вулиці Железняка два цуценяти опинилися в люку.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС в Одеській області, за лічені хвилини рятувальники прибули на місце виклику та за допомогою драбини-палиці дістали малечу на поверхню та передали вдячному господарю.

Добрі справи рятівників ДСНС

- На Одещині в Ізмаїльському районі дістали корову з криниці глибиною 2 метри. На порятунок прийшли одеські рятувальники.  Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області.  Виклик рятувальники отримали ввечері, після 19-ої години. Рогату довелося витягувати з колодязя глибиною у два метри. З завданням працівники ДСНС впоралися, про що і доповіли у щоденному звіті.

- В Одесі врятували кішку, яка впала у пʼятиметрову яму. Інцидент трапився в Березівському районі. Тваринка не могла вибратися самостійно, тому на допомогу прийшли працівники ДСНС. 

- Також до скарбнички рятувальників Одещини долучилось чотири врятовані життя. У селі Олександрівка рятувальники витягли з-під залізобетонних блоків чотирьох цуценят, які там застрягли.

Раніше “Коментарі” також повідомляли, що На Абрикосовій двоє вівчарок 16 червня загризли той-терʼєра. Про це повідомила в поліцію місцева мешканка, яка ввечері прогулюючись зі своєю собакою натрапила на вівчарок, які гуляли без супроводу господаря. Собаки накинулись на маленького песика. На жаль, той-терьер помер на місці. Правоохоронці швидко знайшли господаря. За його словами, собаки самостійно вибігли з дому на вулицю, де він їх пізніше і знайшов.

Джерело: https://od.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися