Ремонтні роботи на дорогах Одеси: адреси

Заздалегідь плануйте свій маршрут

У Одесі розпочався комплексний процес очищення вулиць та ремонту дощоприймачів. Департамент міського господарства Одеської міської ради опублікував адреси, за якими на сьогодні заплановані роботи з благоустрою на дорогах. Усі роботи здійснюють комунальники КП "Міські дороги".

Роботи проводяться за такими адресами: 

- просп. Небесної Сотні,

- вул. Академіка Вільямса – очищення дощоприймачів, промивка рукавів;

- просп. Гагаріна, 16/3, 16/2 –  ремонт оглядового колодязя;

- Хаджибейська дорога – очищення лотків, канав.


Шановні автолюбителі, не залишайте автотранспорт на решітках дощоприймачів, і в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки.


Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині та ще в кількох регіонах 1 червня розпочався пілотний проєкт із забезпечення прозорих іспитів у сервісних центрах МВС. Перші результати іспиту оприлюднили у Головному сервісному центрі МВС. Так, всього 23% кандидатів змогли здати теоретичне тестування за новою системою іспитів, і 36% - практику, з першого разу. Загалом за тиждень з 1 по 7 червня в чотирьох областях, які доєдналися до пілотного проєкту, теорію склали 2 524 разів, а практику - 2 652 рази.  


Нагадаємо також, що порти Великої Одеси завантажені лише на 20-30%. Про це повідомив заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук. Він також зазначив, що на даний момент в Чорноморській ініціативі беруть участь тільки морські порти Одещини. Втім, протокольно було закріплено розширення шляхом додавання до угоди Миколаївського порту, але Росія не виконує це рішення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися