На Одещині 7-річна дівчинка продовжує займатися гімнастикою, не дивлячись на протез

Олександра Паскаль виступає також і на змаганнях

З протезом і без: маленька гімнастка з Одещини показала себе справжню у щемливій фотосесії. Олександрі Паскаль всього 7 років, вона з Чорноморська і більш за все дівчинка полюбляє гімнастику. Минулого року Саша втратила ногу через російські обстріли, втім це не завадило їй продовжити займатися спортом. Крім того, дитина навіть бере участь у змаганнях. Приклад цієї маленької, але нескореної українки надихнув Вікторію Єфремову - фотографа, яка і подарувала незабутні світлини Олександрі. 

“Олександра Паскаль на свої 7 років пережила жах вiйни та продовжує боротися за своє майбутнє! Це дуже світла та сильна дитина! А ще Саша дуже любить художню гімнастику, до занять якою вона повернулася одразу як пройшла реабілітацію, і вже навіть виступала на змаганнях", - написала на своїй сторінці в Instagram Вікторія Єфремова.

“Справжня Я”, — так підписала свої нові світлини Олександра Паскаль.

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські розшукали сім’ю маленького трирічного жителя Білгорода-Дністровського. Хлопчик гуляв із старшою сестрою і непомітно відійшов від неї. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.  Дитину без нагляду дорослих виявив поблизу торговельного центру на вулиці Тимчишина перехожий. Оскільки малюк не зміг назвати своїх батьків та домашню адресу, чоловік звернувся до поліції.

Нагадаємо також, що міський голова Одеси Геннадій Труханов записав відеозвернення до одеситів та гостей міста. Мер порушив проблемне питання щодо продажу неповнолітнім алкогольних напоїв. Розважальні заклади, де діти можуть придбати собі випивку, Труханов назвав “внутрішнім ворогом”. За словами міського голови, це - злочин, який має жорстко каратися. Крім того, Труханов також підкреслив, що звернення міської ради вже отримали належну реакцію. Так, нещодавно, один заклад вже позбавили ліцензії на продаж алкоголю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися