В Одеському університеті Мечникова запровадили альтернативні режими навчання

Частина студентів університету Мечнікова зможуть продовжити навчання дистанційно

В Одеському національному університеті імені Мечникова 70% студентів зможуть навчатися в аудиторіях. Також у навчальному закладі впроваджено альтернативні режими навчання.

Про це повідомила Майя Ніколаєва, перший проректор Одеського національного університету ім. Мечнікова.

Минулого року перші декілька тижнів, коли були теоретичні заняття та начитування лекції, студенти переважно вчилися в онлайн-режимі, а коли вже почалися практичні заняття, студенти вчилися в аудиторіях. Таку можливість і зараз мають десь 70% студентів, – зазначила Майя Ніколаєва.

Наразі в університеті зараз з міркувань безпеки зберігається можливість змішаного режиму навчання. Синхронний режим – коли частина навчається онлайн, частина в аудиторіях. І асинхронний режим, коли інформацію можна отримати через дистанційні навчальні платформи. Студенти також долучалися до облаштування укриттів.

У нас є всі умови, щоб студенти з 1 вересня почали навчатися в аудиторіях. Для цього у нас в усіх корпусах університету облаштовані укриття з усім необхідним,- зазначила проректор.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Одеський національний університет імені І.І. Мечникова – єдиний серед одеських вишів, який увійшов у ТОП-10 рейтингу центру міжнародних проєктів "Євроосвіта".

Також департамент освіти та науки Одеської ОВА організував передачу 1198 планшетів та хромбуків в територіальні громади Одещини.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися