В Одесі відбудеться форум “Розвиток та партнерство — шлях до побудови миру в Україні”

Форум працюватиме з 9:30 до 19:00

Форум громадянського суспільства проведуть в Одесі. Так, 29 червня в Міжнародному культурному центрі UNION (вул. Троїцька, 43) відбудеться форум “Розвиток та партнерство — шлях до побудови миру в Україні”. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

“Головна мета форуму – сприяння ефективній комунікації між організаціями громадянського суспільства (ОГС), міжнародними організаціями та органами місцевого самоврядування з метою розвитку сталого та відповідального партнерства, розробки ефективних рішень реагування на виклики воєнного часу”, - йдеться в повідомленні. 

Організатори запрошуються до участі місцеві громадські та волонтерські організації, громадських діячів, представників міжнародних місій, державних установ та соціально відповідального бізнесу. 

У програмі форуму відбудуться панельні дискусії, присвячені питанням: 

- “Громада & Влада. Спільна мета та відповідальне партнерство”; 

- “Інституційна спроможність та проєктна діяльність громадського сектору: можливості та перспективи”; 

- “Вплив локалізації міжнародної допомоги на розвиток ОГС та надання допомоги. Відповідальне партнерство”; 

- Networking.

Зареєструватися можна до 26 червня за посиланням

Раніше “Коментарі” писали, що хірурги Болградської лікарні провели операцію з лікування варикозної хвороби із застосуванням сучасного апарату з біозварювання судин, який нещодавно з’явився у лікарні. Про це повідомили в Болградській районній адміністрації.

Крім того, “Коментарі” писали, що одеситів запрошують доєднатися до акції до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками. Захід відбудеться 23 червня біля Гуманітарного центру Приморського району (Рішельєвська, 18). Про це повідомляють в Одеській міській раді.  Усі охочі зможуть безоплатно за 15 хвилин пройти тест на ВІЛ і гепатити, а також отримати консультацію щодо профілактики, лікування та соціального супроводу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися