В одному з клубів Одеси підлітки отруїлися алкоголем

Лікарі госпіталізували неповнолітніх в стані середньої ступені важкості

В Одесі 23 червня до лікарні з передозуванням алкоголем забрали трьох підлітків. Виклик на номер Єдиної оперативної диспетчерської Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшов з одного з клубів Одеси. Як виявилось, троє підлітків отруїлись алкоголем. На місці лікарі надали пацієнтам необхідну допомогу та госпіталізували неповнолітніх в стані середньої ступені важкості в лікарні міста.

“Зазначимо, що отруєння неповнолітніх спиртовмісними напоями є не поодинокими в Одеській області. Зважаючи на те, яку шкоду може завдати дитячому організму алкоголь, звертаємося до власників бізнесу та реалізаторів алкогольної продукції: дотримуйтесь чинного законодавства України і не в якому разі не продавайте спиртні напої неповнолітнім”, - йдеться у повідмоленні. 

Нагадаємо, “Коментарі” повідомляли, що міський голова Одеси Геннадій Труханов записав відеозвернення до одеситів та гостей міста. Мер порушив проблемне питання щодо продажу неповнолітнім алкогольних напоїв. Розважальні заклади, де діти можуть придбати собі випивку, Труханов назвав “внутрішнім ворогом”.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 5-річна дівчинка ледь не потонула в басейні Чорноморська. Про це повідомляють медики з Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. По приїзду, лікарі діагностували у дитини неповне утоплення у прісній воді. Їй надали медичну допомогу та екстрено доставили до Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

Крім того, в Одесі з'явиться центр військового лідерства. Разом із навчаннями для чинних і майбутніх офіцерів у Центрі планують проводити курси для цивільних з тактичної медицини, кібербезпеки та створення патронатної служби для родин загиблих і поранених воїнів ЗСУ. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Сергій Варламов, Боєць ЗСУ, ініціатор та голова проєкту Центру Військового Лідерства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися