Частина Одеси залишиться без води: адреси

Інфоксводоканал повідомив про проведення ремонтних робіт

Сьогодні деякі одесити можуть залишитися без води. Водопостачання буде відсутнє через аварійно-ремонтні роботи. Про це повідомили в Інфоксводоканалі. 

Води може не бути у будинках по вулицях за такими адресами: 

- Генерала Бочарова вул., частково усі будинки 

- Канатна вул., усі будинки 

- Орлікова пров., усі будинки 

- Пироговська вул., усі будинки 

- Центральний аеропорт вул., усі будинки 

Працівники Інфоксводоканалу вже ліквідовують наслідки аварії. Водопостачання планують повернути у всі будинки орієнтовано о 20:00.

“Звертаємо увагу, що час відновлення водопостачання – попереднє і може змінюватися в ході проведення ремонтних робіт як в більшу, так і в меншу сторону. Після відновлення водопостачання може також знадобитися час на заповнення системи водою, і більш віддалені споживачі, або верхні поверхи можуть отримати воду пізніше зазначеного часу”, - йдеться в повідомленні. 


Телефон для довідок (цілодобово):

- 0-800-307-505;  

- 048-705-55-05;  
- 068-905-55-05; 

- 066-905-55-05;  
- 093-17-00-155

Раніше “Коментарі” повідомляли, що частка Одеського регіону у загальному обсязі експорту товарів країни становила 6%. Це означає, що Одещина посідає 4 місце серед регіонів України. Про це повідомляє Головне управління статистики в Одеській області. Так, експорт товарів становив 801,6 млн. доларів, імпорт – 727,2 млн. доларів. Порівняно з аналогічним періодом 2022 року експорт збільшився на 75,2%, імпорт – на 46,8%. Позитивне сальдо склало 74,4 млн. доларів.

Крім того, “Коментарі” писали, що представники ДУ “Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” оприлюднили результати моніторингу якості морської води. На жаль, фахівці продовжують виявляти холероподібний вібріон НАГ 1 групи Хейберга, яйця гельмінтів волосоголовця та личинки гельмінтів аскариди.

Джерело: https://infoxvod.com.ua/uk/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися