Енергетики ліквідовують наслідки негоди в Одеській області

Найбільше від негоди постраждав Подільський район

ДТЕК Одеські тепломережі повернули світло в 5 населених пунктів області. Станом на 14:00 без світла залишаються 8 населених пунктів, із них 1 - частково. Зазначимо, що енергетики ліквідовують наслідки негоди. В ніч на 25 червня на Одещині була гроза. Зранку без світла залишились 13 населених пунктів області. Найбільше від негоди постраждав Подільський район. Над усуненням наслідків негоди працюють 8 бригад, а це - 22 фахівці та 8 одиниць техніки.

“Нагадаємо, складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до обірваних ліній електропередачі”, - йдеться в повідомленні. 

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це через:

- приватні повідомлення на сторінці фейсбук ДТЕК Одеські електромережі;

- спеціальну форму на сайті ДТЕК Одеські електромережі в розділі “Відсутня електроенергія?”;

- або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені;

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у пробах морської води, які були відібрані 23 червня знайшли яйця аскариди собак, кішок та ооцисти криптоспоридій. У пробах питної води не знайшли нічого. Вона придатна для споживання людиною.

Крім того, на Одещині в селі Семенівка загорілася суха трава та чагарник. До ДСНС в Одеській області надійшло повідомленні о 12:43, а вже за півгодини пожежу було ліквідовано. Аби швидко загасити полум'я до роботи залучали 1 одиницю техніки та чотирьох вогнеборців. На жаль, намагаючись самостійно боротися з вогнем постраждав 84-річний чоловік. Його госпіталізували до міської лікарні з опіками верхніх та нижніх кінцівок. Ймовірна причина пожежі - "необережне поводження з вогнем".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися