Одеса представила фотовиставку про війну в Україні на фестивалі в Лодзі

На виставці були представлені роботи одеського фотографа Бориса Бухмана

У польському Лодзь пройшов Фестиваль поріднених міст Лодзі. Одеса також взяла участь. Так, Одещину представляє офіційна делегація на чолі з директором Департаменту міського господарства Одеської міської ради Натілією Мостовських. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

На виставці були представлені роботи одеського фотографа Бориса Бухмана

“Через фотографії відомого одеського фотографа Бориса Бухмана делегація знов привернула увагу польських мешканців та гостей міста до нинішніх реалій України, проблем війни та необхідності гідної відсічі ворожої агресії”, — йдеться у повідомленні.

Крім того, делегація повідомила, що виставку відвідав перший заступник мера міста Лодзь Адам Пустельник. Він був вражений реаліями та наслідками війни, що зображені на фотографіях, ще раз наголосивши на важливості всебічної підтримки України.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що розпочалася реєстрація на безкоштовні покази 10-го ювілейного Чілдрен Кінофесту, який триватиме з 30 червня до 9 липня. Захід пройде в кінотеатрах Одеси, Києва, Львова, , Дніпра, Полтави, Вінниці, Житомира, Луцька, Хмельницького та Чернігова. Протягом десяти днів у кінотеатрах десяти міст триватиме найбільший український кінофестиваль для дітей та підлітків. Відвідування безкоштовне за умови попередньої реєстрації. 

Нагадаємо, що “Коментарі” також писали, що ДТЕК Одеські тепломережі повернули світло в 5 населених пунктів області. Станом на 14:00 без світла залишаються 8 населених пунктів, із них 1 - частково. Зазначимо, що енергетики ліквідовують наслідки негоди. В ніч на 25 червня на Одещині була гроза. Зранку без світла залишились 13 населених пунктів області. Найбільше від негоди постраждав Подільський район.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися