ВМС розкрили деталі 15 успішних десантних операцій (відео)

З перших днів війни бійці захищають не тільки суходіл, а й море

Морські екіпажі катерів несуть відповідальність за захист узбережжя. Вони неодноразово проявляли свою відвагу, рятували своїх товаришів та брали участь у звільненні тимчасово окупованих територій на півдні України. 

Про це повідомляє ВМС ЗС України

Один з катерів був уражений російською ракетою під час виконання своїх обов'язків. Наразі, екіпаж очікує завершення процесу ремонту.

Екіпаж катера з нетерпінням чекає на завершення ремонту, аби знову виконувати поставлені завдання, наближаючи перемогу, — йдеться в повідомленні. 

Військові згадують, як ще на початку війни рятували побратимів посеред моря. У ВМС ЗСУ поділились відео де розповідають про 15 успішних десантних операцій.


Нагадаємо, станом на 10:30 ранку 26 червня у Чорному морі було виявлено чотири ворожі кораблі, які перебувають у стані бойової готовності. Серед них немає жодного носія крилатих ракет типу "Калібр"

Обстріли Одещини 

Вночі 15 червня, окупанти в черговий раз атакували Одещину безпілотниками. За попередньою інформацією в бік міста та області було запущено 13 БпЛА типу  Shahed 136/131. 

За день до того, 14 червня, ворог здійснив черговий підступний обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі.  

Вночі 10 червня держава-терорист черговий раз атакувала Одещину та зокрема й Одесу дронами-камікадзе  "Shahed-131/136". Всі безпілотники були знищені, проте через падіння уламків в одній із багатоповерхівок міста сталося загоряння. На жаль не обійшлося без жертв.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися