Суд почав дослідження доказів у справі мера Одеси

Вищий антикорупційний суд провів судове засідання у справі про звинувачення Геннадія Труханова в поданні недостовірних відомостей у декларації

Вищий суд антикорупційний України від 9 грудня провів чергове судове засідання у справі про звинувачення мера Одеси Геннадія Труханова в декларуваннi недостовірної інформації. Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

На засіданні розпочато дослідження доказів, заявлених стороною обвинувачення, а саме відеозаписів обшуків, а також листування обвинуваченого і його родичів.

Наступне засідання, на якому продовжиться дослідження доказів, призначено на 23 січня.

За даними Центру протидії корупції, в ході обшуку у колишньої цивільної дружини Труханова правоохоронці знайшли пістолет "Форт" і 300 тис. доларів, які нібито належать його матері.

Нагадаємо, що мера Одеси підозрюють в поданні недостовірних відомостей у декларації за 2015 і 2016 рік. Як стверджують в Національному антикорупційному бюро України, Труханів не вніс в декларацію інформацію про майно колишньої дружини, з якою, незважаючи на розлучення в 1997-му, нібито "був пов'язаний спільним побутом, мав взаємні права та обов'язки".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", під час засідання суду, яке відбулося 6 листопада, Труханів заявив, що не згоден із звинуваченнями і винним себе не вважає.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися