Спортсмени Одещини посіли 4-те місце у змаганнях зі стендової стрільби в рамках ІІІ Європейських ігор

Микола Мільчев і його вихованка Ірина Маловічко програли в матчі за бронзову медалі британській команді

Одеські спортсмени Ірина Маловічко і Микола Мільчев посіли 4-е місце у змаганнях зі стендової стрільби в рамках ІІІ Європейських ігор, які тривають в Польщі. Про це повідомили в Національному олімпійському комітету Одеської області.

Одесити відразу продемонстрував свої чемпіонські наміри, набравши 48/50 в першій же серії. Не знизили вони обертів і в другій серії, вибивши максимум (50/50). 98 вражених мішеней зі 100-а – відмінна заявка на участь в медальних матчах, але й суперники в цей день показували неабиякі результати: стільки ж було у італійців, французів і кіпріотів, по 97 - у других команд Італії і Кіпру, а також у британців. Втім, у результаті змагань у змішаній категорії (міксті) на круглому стенді Микола Мільчев і його вихованка Ірина Маловічко програли в матчі за бронзову медалі британській команді Амбер Джо Руттер і Бена Вільяма Ллевелін.


Раніше “Коментарі” повідомляли, що 21-річний легкоатлет із Чорноморська Владислав Шепелєв здобув бронзову медаль на Європейських іграх - 2023. Цьогоріч змаганні проходять у Польщі. Владислав зумів стрибнути на 16,67 м у змаганнях 2-го дивізіону. Таким чином, спортсмен поступився лише італійцю Тобіа Боккі (16,84 м) і Некаті Еру з Туреччини (16,71 м). Про це повідомили в Національному олімпійському комітеті в Одеській області. 

А всього упродовж Європейських ігор-2023 спортсмени Одеської області завоювали нагороди. Тож маємо повний комплект медалей: Анжеліка Терлюга – золото, Аніта Серьогіна – срібло, Владислав Шепелєв – бронза. Якщо порівнювати з минулими іграми у 2019 році, то тоді наші спортсмени завоювали лише дві медалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися