Спортсмен з Одещини здобув бронзу на Європейських іграх - 2023

За третій день змагань спортсмени із Чорноморська завоювали 2 медалі


21-річний легкоатлет із Чорноморська Владислав Шепелєв здобув бронзову медаль на Європейських іграх - 2023. Цьогоріч змаганні проходять у Польщі. Владислав зумів стрибнути на 16,67 м у змаганнях 2-го дивізіону. Таким чином, спортсмен поступився лише італійцю Тобіа Боккі (16,84 м) і Некаті Еру з Туреччини (16,71 м). Про це повідомили в Національному олімпійському комітеті в Одеській області. 

Підсумовуючи усі три дні змагань, спортсмени із Чорноморська завоювали 2 медалі: трохи раніше срібну медаль ігор виборола каратистка Аніта Серьогіна. А всього упродовж Європейських ігор-2023 всі спортсмени Одеської області, які виступили на цих змаганнях, завоювали нагороди. Тож маємо повний комплект медалей: Анжеліка Терлюга – золото, Аніта Серьогіна – срібло, Владислав Шепелєв – бронза. Якщо порівнювати з минулими іграми у 2019 році, то тоді наші спортсмени завоювали лише дві медалі. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські затримали чоловіка, який просив у незнайомців мобільні телефони, а потім викрадав їх. Про це повідомили на сайті Національної поліції в Одеській області. 

Крім того, “Коментарі” писали, представники ДУ “Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” оприлюднили результати моніторингу якості морської води. На жаль, фахівці продовжують виявляти холероподібний вібріон НАГ 1 групи Хейберга, яйця гельмінтів волосоголовця та личинки гельмінтів аскариди.

Нагадаємо, на півдні України лікарі видали вже понад 23 тисячі таблеток для знезараження питної води. Про це повідомили в пресслужбі МОЗ. У відомстві зазначили, що 12 774 тисячі таблеток передали до підприємств, які забезпечують населення питною водою та об’єктів критичної інфраструктури постраждалих регіонів.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися