Одеська бригада показала штурм російських військових на Донеччині

На Донецькому напрямку одеські лицарі ліквідували понад 30 окупантів

Одеська 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу провела успішний штурм позицій окупантів в районі Курдюмівки на Донеччині. Бійці показали роботу першої механізованої роти.

Про це повідомляє 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу.

В результаті бою ворожий батальйон був розгромлений - до 35 ліквідованих, 40 втекло, декілька окупантів здалися в полон.

Це важливий успіх, оскільки наші воїни пробили оборону, яку ворог готував місяцями. І це - результат довгої, титанічної праці, тренувань та злагодження. Пам’ятайте, контрнаступ - це не кіно і не веселі відео у соцмережах. Якщо ви "втомилися від війни", то уявіть себе на місці хлопців у БМП, що летить на штурм, - йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк повідомила, що наразі бойова робота українських захисників продовжується і вже має свої результати  та йде за планом. Крім того, скоро на всіх чекають новини, які усіх порадують. 

Також Генеральний прокурор Андрій Костін провів нараду з правоохоронцями Одеського регіону, а також очільником Одеської обласної воєнної адміністрації.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися