До Одеси прибула комісія з розслідування причин пожежі

Робоча група урядової комісії проведе в Одесі засідання з розслідування причин пожежі в коледжі і ліквідації наслідків інциденту

Робоча група урядової комісії Кабінету міністрів україни з розслідування причин пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу прибула в Одесу. Про це повідомили в прес-службі Одеської облдержадміністрації.

Комісію очолив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий. У неї входять представники міністерств та Одеської облдержадміністрації.

Планується, що робоча група проведе в Одесі засідання з розслідування причин пожежі в коледжі і ліквідації наслідків інциденту.

Нагадаємо, що про результати розслідування комісія має доповісти уряду до 20 грудня.

Тим часом пошуково-рятувальна операція триває. За минулу ніч рятувальники не знайшли ні одного тіла зниклих безвісти під час пожежі людей. На даний час кількість жертв пожежі в коледжі становить 12 осіб, тіла 10 з них рятувальники знайшли під завалами згорілої будівлі. Ще двоє померли в лікарні – студентка коледжу і рятувальник.

За даними видання "Пушкінська", зараз рятувальники вибудовують із сіна і дерев'яних піддонів спеціальну подушку, щоб валити на неї внутрішню стіну. Без цього вони не можуть рухатися далі.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", експерти працюють над створенням плану зміцнення будівлі згорілого коледжу, щоб убезпечити рятувальників і правоохоронців, які працюють на його території.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися