В Одесі тривають заходи в рамках "Тижня добрих справ"

Були організовані екскурсії, конкурси, концерти

Різноманітні заходи в рамках благодійного марафону “Тиждень добрих справ” тривають в Одесі. Так, сімейний центр “Мрія” швидко перейняв естафету цьогорічної 13-тижневки та став другим епіцентром добра серед десятки зареєстрованих організацій. Об’єднана команда центру разом із місцевими волонтерами зустріли юних українців на своєму гостинному святі, привітавши кожну родину з Днем батька. Проєкт АктивніПарки є частиною загальнодержавної програми Президента України “Здорова Україна”. Метою ініціативи - популяризація спорту та залучення громадян до активного способу життя. Крім того, у парку Шевченка пройшов концерт, присвячений Дню донора. На заході відбулися виступи видатних морських музикантів - виконавців з центру військово-музичного мистецтва ВМС України. Не обійшлося і без громадська організація Odessa_wow, яка опікується понад 350 сім'ями з тимчасово окупованих територій. Odessa_wow організувала незабутню подорож до музею одеського трамвая на Олексіївській площі.


Раніше “Коментарі” повідомляли, що Сергій Дементьєв заступник директора ДУ “Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України” Сергій Дементьєв під час брифінгу розповів, що в Одеському регіоні зафіксували випадки сказу. 


Нагадаємо також, “Коментарі” писали, що втричі більше батьків бажають аби їх діти навчатися оффлайн з 1 вересня. Крім того, всіх батьків школярів вже мали повідомити про те як працюватиме очне навчання. Про це повідомила Олена Буйневич, директор міського департаменту освіти і науки. Вона зазначила, що більшість дітей вийде у свої школи, частина - у найближчу школу з укриттям. Якщо батькам не повідомили, то необхідно запитати у класного керівника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися