Одеські патрульні долучились до благодійного велопробігу з нагоди Дня Конституції

Охоронці порядку не тільки взяли участь у спортивному заході, а ще й забезпечили безпеку дорожнього руху

Велопатрулі, мотопатрулі, патрульні поліцейські - усі доєдналися ло святкового велопробігу у вишиванках з нагоди Дня Конституції України. Про це повідомили в патрульній поліції Одещини. 

“Берегти традиції, демонструвати свою ідентичність та бути в спортивному тонусі – складові національно свідомого українця. Сьогодні, у самісінькому серці Одеси зібрались охочі містяни, які взяли участь у святковому велопробігу. Вишиті сорочки рясніли на учасниках, що підкреслювало атмосферу сьогоднішнього свята. До заходу долучились й патрульні поліцейські, велопатрульні та мотопатрульні”, - йдеться в повідомлені.


 У відомстві зазначили, що їзда на велосипеді — це чудовий метод психологічної реабілітації.


Раніше “Коментарі” повідомляли, що традиційно, в День Конституції України в Одесі відбулося покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку в однойменному парку. Участь у заході взяли міський голова Одеси Геннадій Труханов, а також голова Одеської військової адміністрації Олег Кіпер. Крім того, понад 30 велосипедистів долучилися до велопробігу, який організували з нагоди свята. Спортсмени стартували від Оперного театру та фінішували у памʼятника Тарасу Шевченку.

Нагадаємо також, що на спортивній базі "Скеледром" в Одесі відбувся відкритий чемпіонат Одеської області зі скелелазіння (трудність, швидкість), присвячений Дню Конституції України. У цих змаганнях взяли участь 54 спортсмени з Одеської області. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися