В Одеському зоопарку з’явився єнот Ракета

Малюк вже їсть самостійно та дуже полюбляє гратися

Декілька місяців тому в Одеському зоопарку народився єнот. Співробітники зоопарку зазначають, що його мати відмовилася вигодовувати малюка, тому завідуюча секції хижих тварин Оксана Фунтова годувала маленького з піпетки. Про це повідомили на сторінці зоопарку в Фейсбук. 

В зоопарку підкреслили, що відмова від кормління малюка - це звичне явище, коли самиця вперше стала мамою. Спочатку єнот мав їсти кожні дві-три години, тому співробітниця зоопарку брала малечу додому. Зараз же малюк вже їсть самостійно та дуже любить гратися. Новоспеченому жителю зоопарку дали ім’я - Ракета

Нагадаємо, що в минулому році в зоопарку оселився врятований єнот Сеня. Тварину врятували члени громадської організації "Закон Природи" за підтримки поліції Чорноморська. Його забрали з промзони, де єнот проживав у жахливих умовах. Господар поїхав через війну, залишивши Сеню на охоронця. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що з початку повномасштабного вторгенння Одеський зоопарк став своєрідним хабом для усіх тварин, які потребували захисту та допомоги. Співробітники зоопарку брали під свою опіку домашніх улюбленців, яких господарі не могли взяти з собою за кордон а також евакуйованих пухнастиків із Херсону. За понад рік повномасштабної війни зоопарк прийняв понад 900 тварин. 

Нагадаємо також, що центр адопції тварин вже майже пустує, адже одесити прихистили понад 150 тварин: котів та собак евакуйованих з Херсонщини. Втім зоозахисники повідомили, що ще 20 пухнастикі чекають на своїх господарів. Загалом, аби врятувати тварин волонтери зробити три рейди до Херсону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися