Двоє мешканців Одеської області торгували боєприпасами

СБУ затримала в Одеському регіоні двох підозрюваних у нелегальному продажу спецбоєприпасів

Співробітники Служби безпеки України блокували в Одеській області незаконний збут великих партій військових спецбоєприпасів. Про це повідомили в управлінні СБУ в Одеській області.

Як з'ясувалося, двоє жителів регіону протиправно зберігали боєприпаси до автоматів і кулеметів Калашникова, а також снайперських гвинтівок СВД для продажу. Своїх клієнтів вони підшукували через особисті зв'язки серед представників кримінальних кіл.

Спецслужби затримали злочинців відразу ж після того, як вони продали 400 патронів калібру 7,62 мм. Під час обшуків у затриманих оперативники вилучили ще 500 одиниць боєприпасів до автоматичної зброї.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальну справу. Правоохоронці встановлюють місцезнаходження всіх осіб, причетних до протиправної діяльності, а також перевіряють інформацію щодо незаконного переправлення боєприпасів із зони проведення операції об'єднаних сил.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Одеській області вдова знайшла після смерті чоловіка арсенал боєприпасів. Злякавшись, господиня викинула все в колодязь у своєму дворі.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися