Суд відпустив під домашній арешт директора згорілого табору "Вікторія"

Київський райсуд Одеси змінив запобіжний захід Петросу Саркісяну

Київський районний суд Одеси змінив запобіжний захід екс-директору згорілого дитячого оздоровчо-спортивного комплексу "Вікторія" Петросу Саркісяну з утримання під вартою на домашній арешт. Про це повідомили в прес-службі суду.

Так, сторона захисту клопотала про зміну запобіжного заходу з утримання під вартою на домашній арешт. Сторона звинувачення, в свою чергу, заперечувала і наполягала на продовженні екс-директору запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У результаті суд постановив відправити обвинуваченого під цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронних засобів контролю.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня 2017 року в дитячому таборі "Вікторія" сталася пожежа, в результаті якої загинули три дівчинки – вихованки танцювального колективу "Адель".

Саркісян перебував у СІЗО більше двох років – з 18 вересня 2017 року. Слідство інкримінує йому злочинну недбалість, що призвела до пожежі та загибелі трьох дітей.

У вересні 2019 року батьки дивом уцілілих при пожежі дітей попросили президента України Володимира Зеленського втрутитися в хід розслідування.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", суд відпустив під домашній арешт власника згорілого одеського готелю "Токіо Стар".

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися