В Одесі погасили поштову марку присвячену українським розвідникам

Нові марки присвячені українським розвідникам

У річницю звільнення острова Зміїний в Одесі погасили благодійну поштову марку "Слава Силам оборони і безпеки України! Головне управління розвідки Міністерства оборони України".

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної державної адміністрації.

Нові марки присвячені українським розвідникам, які вкрай мало говорять про свою роботу, проте реалізовують масштабні спецоперації та завдання, забезпечуючи безпеку, національні інтереси та територіальну цілісність нашої держави. 

Кошти від продажу марок підуть на придбання морського дрону, який захистить українців від російських ракет, запущених з ворожих кораблів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі відбулися два симфонічних концерти – закриття сезону Національного Одеського філармонійного оркестру. Цьогоріч концерти були особливими, адже глядачі мали змогу задонатити до БФ “Корпорація монстрів”. За два вечори зуміли зібрати на допомогу постраждалим від потопу херсонцям понад 30 тис. гривень.

В Одесі 28 червня до Дня Конституції пройшла низка заходів. Серед них в культурному центрі UNION відбулося урочисте відкриття міжнародного проєкту "Український фотощоденник".

Джерело: https://t.me/odeskaODA/1935


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися