В Одесі мотопатрульні затримати водія мотоциклу з незареєстрованим номерним знаком: що йому загрожує

Мотопатрульні пильно слідкують за порядком на дорогах та дотриманням законів з боку водіїв

В Одесі мотопатруль затримав водія мотоциклу з незареєстрованим номерами. Інцидент стався на вулиці Василя Стуса. Поліцейські помітили мотоцикл Yamaha, який проїхав на заборонений червоний сигнал світлофора. Мотопатрульні одразу увімкнули світлові та звукові спеціальні сигнали, вимагаючи водія зупинитися. Втім, водій не збирався зупинятися, навпаки правопорушник збільшив швидкість, намагаючись втекти від поліції. Про це повідомила патрульна поліції в Одеській області. 

Щоб затримати порушника поліцейські розпочати переслідування. У свою чергу, водій заїхав до однієї зі станції технічного обслуговування на вулиці Мельницькій, де його наздогнали та затримали охоронці порядку. Під час огляду мотоциклу, поліцейські виявили, що за його номерним знаком не зареєстрований жодний транспортний засіб й номер рами мав явні ознаки підробки.

“Оскільки в діях порушника були ознаки злочину за ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) ККУ, на місце викликали слідчо-оперативну групу. Нагадуємо, що мотопатрульні пильно слідкують за порядком на дорогах та дотриманням законів з боку водіїв. Вони забезпечують безпеку усіх учасників дорожнього руху та реагують на будь-які порушення”,  -йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у місті Болград лікарі екстреної медичної допомоги госпіталізували жінку, у якої почалися пологи. На шляху до лікарні вона народила дівчинку прямо в кареті швидкої. Новонароджена була у вкрай важкому стані, не дихала і потребувала екстрених реанімаційних заходів. На щастя, фельдшер зміг відновити дихання маляти. Породіллю швидко доставили до лікарні, де на них уже чекали спеціалісти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися