На Одещині жінка передчасно народила дівчинку в кареті швидкої допомоги

Новонароджена дівчинка була у вкрай важкому стані, не дихала і потребувала екстрених реанімаційних заходів

У місті Болград лікарі екстреної медичної допомоги госпіталізували жінку, у якої почалися пологи. На шляху до лікарні вона народила дівчинку прямо в кареті швидкої. Новонароджена була у вкрай важкому стані, не дихала і потребувала екстрених реанімаційних заходів. На щастя, фельдшер зміг відновити дихання маляти. Породіллю швидко доставили до лікарні, де на них уже чекали спеціалісти.

“В черговий раз звертаємося до майбутніх батьків. Будь ласка, відповідально ставтеся до вагітності: виконуйте рекомендації медиків, ставайте на облік, проходьте обстеження і завчасно відправляйтесь до пологового, щоб не наражати себе та дитину на небезпеку. Пам'ятайте, що жодна найсучасніша машина швидкої і найдосвідченіша бригада не замінять пологову залу, акушера-гінеколога та реанімаційну апаратуру для новонароджених”, - йдеться в повідомленні лікарів. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що житель Херсону прийшов до Одеси пішки зі своєю вівчаркою, адже евакуаційні автобуси відмовили йому через те, що собака не мала намордника. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко. За її словами, його дружина та п'ятирічна донька померли внаслідок влучання ракети в їх будинок. Єдиний, хто залишився з його родини - це чотирьохлапий друг.  

Нагадаємо також, в Одесі відзначили День Військово-морських сил України. З нагоди свята на Думській площі перед будівлею мерії урочисто підняли Військово-Морський Прапор Збройних Сил України, а у парку Перемоги відбулися спортивні змагання серед курсантів та військовослужбовців ВМС. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися