В Одесі відбулося нагородження службовців Військово-Морських сил ЗСУ

Разом із командувачем логістики командування ВМС ЗСУ Ігорем Ступницьким, мер вшанував памʼять військових моряків, які віддали своє життя за незалежність України

Святкування Військово-Морських сил ЗСУ в Одесі продовжується. Так, міський голова Одеси Геннадій Труханов привітав і нагородив грамотами та цінними подарунками службовців Військово-Морських сил ЗСУ. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Кожен українець вдячний вам за вашу службу, захист країни від ворога. Одеса є головною військово-морською базою України. А наші ВМС - це справжні герої, які демонструють непохитну волю до захисту нашої Батьківщини”, - привітав військовослужбовців Труханов.

Разом із командувачем логістики командування ВМС ЗСУ Ігорем Ступницьким, Геннадій Труханов вшанував памʼять військових моряків, які віддали своє життя за незалежність України.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі відзначили День Військово-морських сил України. З нагоди свята на Думській площі перед будівлею мерії урочисто підняли Військово-Морський Прапор Збройних Сил України, а у парку Перемоги відбулися спортивні змагання серед курсантів та військовослужбовців ВМС. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради. 

Також президент України привітав військовослужбовців Військово-Морських сил ЗСУ з професійним святом під час робочого візиту на Одещину. “Сьогодні для всіх українців абсолютно не якась там формальність – дякувати вам. Ми знаємо, ми бачили і ми вдячні за ту славу, яку здобувають для нашої держави складові наших Військово-Морських сил. Ми всі в Україні впевнені у вашій міцності, у вашій професійності та у вашій здатності й надалі демонструвати українську силу”, - сказав Зеленський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися