На Одещині водій легкового автомобіля заїхав у пасіку: подробиці

Співробітники ДСНС транспортували постраждалого водіяв непритомному стані до карети швидкої

У Подільському районі водій не впорався з керуванням та заїхав на пасіку. Рятувальники ДСНС доправили постраждалого до лікарні у непритомному стані. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України в Одеській області. 

За попередньої інформації, інцидент трапився у селі Любомирка Куяльницької ОТГ. Водій легкового автомобіля рухався по вулиці Дачна, коли не впорався із керуванням. ДТП сталося о 18:35 2 липня. Чоловік заїхав на територію приватного домогосподарства, де розміщена пасіка. Рятувальники транспортували постраждалого водія у непритомному стані до карети швидкої медичної допомоги.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що рятівники ДСНС врятували чоловіка, який намагався власноруч гасити вогонь. Інцидент стався в селі Ларжанка, що на Одещині. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.  Так, рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. Декілька годин знадобилося вогнеборцям, аби ліквідувати пожежу на площі 80 м2. Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 7 рятувальників. Кріс того, рятувальники врятували 42-річного чоловіка. Він намагався власними силами боротися з вогнем. Наразі його госпіталізовано до медичного закладу. Причина пожежі та збиток - встановлюються. 

Нагадаємо також, що у селі Вигода, що на Одещині, зоозахисники врятували понад 10 тварин з розплідника. Як повідомили волонтери, собак тримали в жахливих умовах. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко. Оселя схожа на смітник, а усі тварини голодні, худі, мають проблеми з зубами та шкірою, а також дуже налякані. Як зазначають волонтери, у таких розплідниках собаки не гуляють, адже їх зазвичай закривають у клітках і вони там сидять та чекають на свого господаря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися