Військовий знайшов кота Шайбу, який загубився на Одещині

Власник пухнастика планує відвезти його до ветеринара

Кіт військового, якого шукала вся країна, нарешті повернувся додому. Про це повідомив Олександр Ляшук на своїй сторінці в Інстаграм. Як виявилось, пухнастик перебував на іншій позиції у військових та потоваришував там з іншими кішками. Крім того, Олександр зазначив, що військові, які знайшли улюбленця  від винагороди відмовилися, але власник Шайби все одно перерахував їх на картку. 

"Знайшли!!! Шайбусіка знайшли. Поки вся країна шукала Шайбіка, цей герой-коханець став розвідником, пройшовши немалу дистанцію, знайшов кішечок та чилив з ними на другій позиції у військових. Військові побачили оголошення, яке я розклеїв поблизу, зателефонували та привезли мені нашого героя. Гроші вони не просили, я сам попросив в них номер банківської картки та перерахував обіцяну винагороду, нехай ці кошти підуть їм на користь, для нашої суспільної перемоги", — написав власник улюбленця.

Відтепер Шайба звикає до нового нашийника, а власник планує відвезти його до ветеринара.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у селі Вигода, що на Одещині, зоозахисники врятували понад 10 тварин з розплідника. Як повідомили волонтери, собак тримали в жахливих умовах. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко.

Нагадаємо, що житель Херсону прийшов до Одеси пішки зі своєю вівчаркою, адже евакуаційні автобуси відмовили йому через те, що собака не мала намордника. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко. За її словами, його дружина та п'ятирічна донька померли внаслідок влучання ракети в їх будинок. Єдиний, хто залишився з його родини - це чотирьохлапий друг.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися