Ціни на водопостачання на Одещині поки зростати не будуть

Планувалося, що тарифи на послуги 34 водоканалів з 1 липня 2023 року мали зрости

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг сьогодні на позачерговому засіданні скасувала рішення щодо коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення. Про це повідомили в Інфоксводоканалі. 

Регулятор розпочинає консультації з Кабінетом Міністрів України та всіма зацікавленими сторонами задля напрацювання справедливого соціального рішення, яке зможе забезпечити додаткові фінансові ресурси з Державного бюджету або інші компенсаторні механізми для покриття витрат водоканалів.

“Верховний Головнокомандувач в період воєнного стану висловився проти рішення про перегляд тарифів на водопостачання та водовідведення, що є самодостатньою підставою для скасування прийнятого Регулятором рішення”, – говорить голова НКРЕКП К.Ущаповський.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що заклади освіти Одещини отримали 21 генератор потужністю 7 кВт та 10 дизельних генераторів потужністю 50 кВт, повідомив директор департаменту освіти Одеської ОДА Олександр Лончак. Посадовець зазначив, що в регіоні активно готуються до нового навчального року та безперебійної роботи закладів в осінньо-зимовий період. Генератори отримали у межах програми ЄС "EU4Skills: Кращі навички для сучасної України" та European Commission. 

Нагадаємо, що “Коментарі” писали, що правоохоронці затримали 50-річний мешканеця Ширяєвської ОТГ, який придбав та висадив біля свого будинку насіння конопель. Правопорушник ретельно доглядав за рослинами, виростив їх і виготовив із них канабіс. В ході проведення обшуку поліцейські вилучил коріння від 28-ми рослин конопель, зрізані рослини та більше 10-ти кілограмів виготовленого канабісу. Чоловік зізнався, що вирощував та виготовляв наркотичне зілля, однак запевнив, що продавати наркотики він не хотів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися