Моніторинг морської та питної води в Одесі: що виявили спеціалісти

Купатися в морі категорично заборонено

"Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" постійно слідкує за санепідеміологічної ситуацією. Сьогодні оприлюднили нові результати моніторингу морської та питної води в нашому регіоні. Станом на третє липня морська вода продовжує не відповідати стандартам норми. Місцева влада закликає одеситів та гостей міста утриматися від купання в моря та відвідування пляжів. 

Водночас, жодних відхилень від норми не виявлено у двох пробах питної води на санітарно-мікробіологічні показники. Стан питної води в Одеській області залишається у межах норми.

"Із відібраних 2 проб питної води на санітарно-мікробіологічні показники та 2 проби питної води на санітарно-хімічні показники нестандартні проби не виявлені", — йдеться у повідомленні. 

Питна вода, що постачається міським водопроводом, відповідає всім гігієнічним вимогам, встановленим ДСанПіН 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною".

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг сьогодні на позачерговому засіданні скасувала рішення щодо коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення. Про це повідомили в Інфоксводоканалі. 

Нагадаємо, що поліцейські Одещини притягують до відповідальності підприємця-будівельника за ухилення від сплати податків. Підозрюваний – 41-річний уродженець Вірменії, власник великої мережі будівельних компаній. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися