В Одесі буде працювати швидка комунальна допомога

Комунальники вводять в Одесі новий сервіс – 15-01

Одеські комунальники вводять в ЖКС "Фонтанський" та ЖКС "Порто-Франківський" новий сервіс, який покращить рівень взаємодії між городянами та аварійними службами. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook департамент міського господарства Одеської міськради.

Відтепер мешканці будинків, що знаходяться в управлінні жилкоммунсервиса у випадку аварійної ситуації або будь-який інший проблеми, що стосується сфери ЖКГ можуть повідомляти про це за телефоном 15-01. Це номер швидкої комунальної допомоги – цілодобового колл-центру департаменту міського господарства.

"Великий негатив викликають так звані "відписки": на адресу департаменту приходять листи, в яких одесити просять вирішити ті чи інші проблеми, проте їх розглядають довго, а відповіді дуже часто є формальними", – розповів в. о. директора департаменту міського господарства Одеської міськради Дмитро Жеман.

Він зазначив, що для того, щоб докорінно змінити цей підхід департамент вирішив запровадити новий сервіс – швидку комунальну допомогу. Зателефонувати 15-01 і повідомити диспетчеру про наявну проблему можна буде цілодобово. На місце терміново прибудуть фахівці міського господарства, визначать обсяг необхідних робіт, повідомлять диспетчеру, а той, у свою чергу, повідомить заявника про терміни виконання, а згодом – і про результат.

"Зміниться не тільки назва і картинка, але і сама якість сервісу та послуг стане принципово новою", – підкреслив чиновник.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", одеський комунальник одним з перших прибув на місце пожежі і врятував кілька людей під час масштабного спалаху в коледжі.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися