Одеситка Еліна Світоліна з перемоги стартувала на Вімблдоні-2023: деталі матчу

Одеська тенісистка Еліна Світоліна пробилася до другого кола Вімблдонського тенісного турніру

28-річна українська тенісистка з перемоги розпочала виступ в основній сітці Вімблдону. У першому раунді Еліна Світоліна здолала легендарну Вінус Вільямс зі США.

Матч Еліни та Вінус відбувся на центральному корті Вімблдону, тривав трохи менше, ніж півтори години. Це була шоста зустріч тенісисток. Українка виграла п'ять останніх поєдинків. У наступному раунді Вімблдону Еліна зустрінеться з переможницею матчу Елізе Мертенс (WTA 28) - Вікторія Грунчакова (WTA 129).

Зазначимо, що 38-річна Вільямс п'ять разів у кар'єрі вигравала титул на Вімблдоні (2000, 2001, 2005, 2007, 2008).


Іншій тенісистці з Одеси - Катерині Байндль не вдалося відібратися до другого кола одиночного розряду Вімблдонського тенісного турніру. Вона поступилася фіналістці US-Open-2021 Лейлі Фернандес із Канади - 4:6, 6:4, 4:6. Байндль вп'яте зіграла в основній сітці Вімблдону і вп'яте зазнала поразки.

Одеська тенісистка Даяна Ястремська не змогла потрапити в основну сітку турніру, поступившись швейцарці Селін Наеф у фіналі кваліфікації Wimbledon 2:6, 6:3, 4:6.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в місті Слівен, Болгарія, завершилися міжнародні змагання "Stefka Spasova" зі спортивної акробатики, які зібрали найкращих спортсменів з різних країн. В цьому заході взяли участь 280 спортсменів з п'яти країн. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Також зазначимо, що в Австрії відбувся етап Кубка Європи серед юніорів та молоді зі скелелазіння. У змаганнях взяли участь 67 спортсменів з 10 країн Європи: 39 хлопчиків та 28 дівчаток. Одесу на змаганнях представляли вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи № 12.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися