Одеситка здобула золоту медаль на етапі Кубка Європи зі скелелазіння

До змагань переможницю підготували тренери-викладачі Віктор Ремнєв та Маргарита Левіна

В Австрії відбувся етап Кубка Європи серед юніорів та молоді зі скелелазіння. У змаганнях взяли участь 67 спортсменів з 10 країн Європи: 39 хлопчиків та 28 дівчаток. Одесу на змаганнях представляли вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи № 12. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

За результатами змагань переможницею змагань у групі “В” серед дівчат стала одеситка Анастасія Дмитрієва - у виді "Швидкість".  Спортсменку, яка посіла призове місце, до змагань підготували тренери-викладачі Віктор Ремнєв та Маргарита Левіна.

Раніше “Коментарі” писали, що II Європейські ігри підійшли до кінця. Настав час підбивати підсумки. Анжеліка Терлюга здобула золотоу змаганнях з карате (вагова категорія до 55 кг), Ігор Любченко став найкращим у змаганнях з таїландського боксу Муей Тай (вагова категорія до 67 кг), Аніта Серьогіна стала срібною призеркою з карате (вагова категорія до 61 кг), а також бронзова медаль з легкої атлетики в активі 21-річного Владислава Шепелєва, який виступав у змаганнях з потрійного стрибку.

Нагадаємо, що поліцейські Одещини притягують до відповідальності підприємця-будівельника за ухилення від сплати податків. Підозрюваний – 41-річний уродженець Вірменії, власник великої мережі будівельних компаній. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 

Крім того, заклади освіти Одещини отримали 21 генератор потужністю 7 кВт та 10 дизельних генераторів потужністю 50 кВт, повідомив директор департаменту освіти Одеської ОДА Олександр Лончак. Посадовець зазначив, що в регіоні активно готуються до нового навчального року та безперебійної роботи закладів в осінньо-зимовий період. Генератори отримали у межах програми ЄС "EU4Skills: Кращі навички для сучасної України" та European Commission. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися