Спортсмени Одещини завоювали на Європейських іграх чотири медалі

За підсумком двох змагальних тижнів українські спортсмени завоювали 41 медаль

III Європейські ігри підійшли до кінця. Настав час підбивати підсумки. Українські спортсмени посіли  третє підсумкове команде місце. Загалом Україна завоювала 41 медаль: 22 золоті, 12 срібних та 8 бронзових нагород.

Так, із 12 спортсменів Одещини, які представляли Україну на цих змаганнях, чотири спортсмени піднялися на медальний п’єдестал.

Анжеліка Терлюга здобула золотоу змаганнях з карате (вагова категорія до 55 кг), Ігор Любченко став найкращим у змаганнях з таїландського боксу Муей Тай (вагова категорія до 67 кг), Аніта Серьогіна стала срібною призеркою з карате (вагова категорія до 61 кг), а також бронзова медаль з легкої атлетики в активі 21-річного Владислава Шепелєва, який виступав у змаганнях з потрійного стрибку.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у селі Вигода, що на Одещині, зоозахисники врятували понад 10 тварин з розплідника. Як повідомили волонтери, собак тримали в жахливих умовах. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко.

Нагадаємо також, рятівники ДСНС врятували чоловіка, який намагався власноруч гасити вогонь. Інцидент стався в селі Ларжанка, що на Одещині. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.  Так, рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. Декілька годин знадобилося вогнеборцям, аби ліквідувати пожежу на площі 80 м2. Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 7 рятувальників. Кріс того, рятувальники врятували 42-річного чоловіка. Він намагався власними силами боротися з вогнем. Наразі його госпіталізовано до медичного закладу. Причина пожежі та збиток - встановлюються.

Джерело: https://noc-odessa.org.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися