Одеські спортсмени стали призерами міжнародного турніру

Одесити завоювали срібні та бронзові нагороди

В місті Слівен, Болгарія, завершилися міжнародні змагання "Stefka Spasova" зі спортивної акробатики, які зібрали найкращих спортсменів з різних країн. В цьому заході взяли участь 280 спортсменів з п'яти країн.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Серед учасників були представники національної збірної команди України, зокрема, вихованці Комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Одеси №1 та №3, яких підготували до змагань тренери Олена Рошинець, Катерина Рошинець (КДЮСШ №1) та Оксана Копецька (КДЮСШ №3). 
picture

У вправі "баланс" вихованці КДЮСШ №3 - Юліана Расолова, Альбіна Теліженко та Марія Духнєвич — вибороли бронзові нагороди. А, ось серед хлопців Артем Лукахін та Артур Аллояров з КДЮСШ №1 стали срібними призерами у вправах "баланс" та "динаміка" і в загальному заліку.

Нагадаємо, що III Європейські ігри підійшли до кінця. Настав час підбивати підсумки. Українські спортсмени посіли  третє підсумкове команде місце. Загалом Україна завоювала 41 медаль: 22 золоті, 12 срібних та 8 бронзових нагород.

Також зазначимо, що в Австрії відбувся етап Кубка Європи серед юніорів та молоді зі скелелазіння. У змаганнях взяли участь 67 спортсменів з 10 країн Європи: 39 хлопчиків та 28 дівчаток. Одесу на змаганнях представляли вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи № 12.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися