Суд відправив директора згорілого коледжу під домашній арешт

Суддя Київського райсуду Одеси обрав запобіжний захід директору коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу

Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід директору згорілого Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, яку підозрюють у службовій недбалості. Про це повідомили в прес-службі суду.

Розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його і відправив підозрювану під цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронних засобів контролю.

За версією слідства, підозрювана була призначена на посаду директора коледжу в 2016 році терміном на п'ять років. Знаючи про наявні порушення правил пожежної безпеки, вона не вжила належних заходів щодо усунення порушень. Як наслідок, 4 грудня у приміщенні коледжу виникла пожежа, під час якої загинули 12 осіб, тіла 10 з них рятувальники знайшли під завалами згорілої будівлі. Пошуки ще безвісти зниклих чотирьох осіб тривають.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", слідчі розглядають три версії трагічної події: загоряння внаслідок несправності електропроводки та електроприладів, необережне поводження з вогнем та навмисний підпал.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися