Пожежа в коледжі: поліція направила на експертизу електропроводку

Правоохоронці призначили генетичну експертизу для встановлення осіб загиблих при пожежі в одеському коледжі

Слідчі вилучили з будівлі згорілого одеського коледжу фрагменти електропроводки і направили їх на експертизу. Про це повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Сергій Шайхет.

Він розповів, що станом на 12 грудня оперативники завершили першочерговий огляд місця події. Однак після того як працівники ДСНС нададуть дозвіл оперативники продовжать огляд.

Нагадаємо, що рятувальники виявили на місці пожежі тіла 14 осіб. За словами Шайхета, на сьогоднішній день офіційно упізнали лише чотирьох чоловік. Інших загиблих ідентифікують після проведення генетичної експертизи.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", слідчі розглядають три версії трагічної події: загоряння внаслідок несправності електропроводки та електроприладів, необережне поводження з вогнем та навмисний підпал. В ході огляду правоохоронці встановили, що автоматична система оповіщення про пожежну небезпеку в будинку відсутня. Оповіщення здійснювалося з допомогою застарілою ручної сигналізації типу "ревун", розташованої на першому поверсі.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися