Захисники Одеської 28-ї ОМБр успішно вибили окупантів з посадки південніше Бахмуту

Піхотинці за підтримки артилерії та мінометів успішно вибивають окупантів південніше Бахмута

Жорсткий бій тривав увесь день. Піхотинці почали зачистку бліндажів і зіштовхнулися з підрозділом окупантів під командуванням ворожого спецпризначенця. Про це повідомили в 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу. 

Ворог довго не хотів здаватися, але під вогневим тиском піхоти та мінометів зрештою був змушений тікати далі, де його вже добила артилерія. У результати окупанти "накивали п'ятами", залишивши на позиції поранених солдатів.

"Пам'ятайте, що звільнення кожного метру нашої землі це надважка, титанічна праця і для повернення усіх територій ми всі повинні працювати об'єднано. А також пам'ятайте тих, хто поклав своє життя у цих боях. Хто поставив майбутнє країни та нації вище за себе", - написали бійці 28 ОМБр.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що вчора рівно 500 днів з моменту повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України. З цього приводу Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення знаходячись на острові Зміїний, що на Одещині. Про це повідомляє Офіс Президента України.

Нагадаємо, що з російського полону звільнили захисника острова Зміїний. Анатолій Кондратюк повернувся до Ізмаїла після 14 місяців неволі в окупантів та трьох місяців реабілітації.

“Коментарі” також писали, що бійці Національної гвардії України (НГУ), виявили ймовірних зрадників. Перший випадок стався на взводному опорному пункті в Одеській області, а другий на одному з блокпостів на в'їзді до Одеси. Про це повідомив прессекретар Нацгвардії України Сергій Шенклян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися