Ремонтні роботи на дорогах Одеси: які вулиці краще об'їжджати

На деяких вулицях Одеси працюватиме спецтехніка

У Одесі розпочався комплексний процес очищення вулиць та ремонту дощоприймачів, що здійснюється комунальним підприємством "Міські дороги". З метою виконання цих завдань, фахівці працюють у різних районах міста.  Про це повідомляє Департамент міського господарства.      

Роботи проводяться за такими адресами: 

вул. От. Головатого,

пров. 3-й Вапняний – очищення лотків, канав;

вул. Паустовського - очищення колектору;

вул. Космонавтів - ремонт дощоприймачів;

вул. Варненська,

просп. Небесної Сотні,

вул. Ак. Вільямса,

вул. С. Палія – очищення дощоприймачів, промивка рукавів.

“Шановні автолюбителі, не залишайте автотранспорт на решітках дощоприймачів, і в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що енергетики повернули світло у 187 населених пунктів області для 47 984 клієнтів. ДТЕК Одеські електромережі повідомили, що під час ліквідації наслідків негоди енергетики відремонтували 53 повітряні лінії, що живлять 1123 трансформаторних підстанцій у 187 містах та селах області. 

Нагадаємо також, що 8 липня в Одесі пориви вітру привели до падіння 24 дерев та великих гілок – всі локації відпрацьовані спеціалістами КП Міськзелентрест. Про це повідомили в пресслужбі міськради. 

“Коментарі” писали, що відсьогодні, 10 липня, набирають чинності літні заборони на рух вантажного транспорту дорогами Одеської області з 10:00 до 18:00. Про це нагадав голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.  Як зазначається в повідомленні голови ОВА, обмеження руху діятиме на трасах Одеса-Рені, Київ-Одеса, Одеса-Мелітополь у межах Одеської області для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь сім тонн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися