На Одещині виявили вісьмох водіїв у стані алкогольного сп’яніння за три дні

Максимальне покарання, яке загрожує водіям - штраф 17 тисяч гривень

Поліцейські склали адміністративні протоколи на водіїв, які керували транспортним засобом в нетверезому стані. Загалом за три дні у Березівському районі виявили вісім порушників: шестеро громадян перебували за кермом легкових автомобілів, ще двоє керували мопедами. Правопорушники – жителі Новокальчевської, Курісовської, Раухівської, Миколаївської та Олександрівської територіальних громад віком від 17 до 66 років. Викрили їх співробітники сектору реагування патрульної поліції Березівського районного відділу поліції.

“Поліцейські помістили на арештмайданчик транспортні засоби всіх правопорушників, а відносно них самих склали протоколи за керування транспортними засобами в стані сп’яніння, що передбачено ч. 1 ст. 130 КУпАП. Крім того, відносно чотирьох чоловіків були складені адміністративні матеріали й за інші порушення правил дорожнього руху: за керування транспортними засобами без полісу обов’язкового страхування (ч. 1 ст. 126 КУпАП), керування транспортним засобом особою, яка не має права керування ним (ч. 2 ст. 126 КУпАП), порушення правил користування ременями безпеки та мотошоломами (ч. 5 ст. 121 КУпАП), керування транспортними засобами не зареєстрованим в установленому порядку (ч. 6 ст. 121 КУпАП) та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та майна (ст. 124 КУпАП)”, - зазначив т.в.о. заступника начальника відділу превентивної діяльності Березівського районного відділу поліції капітан поліції Вадим Кузнецов.

Максимальне покарання, яке загрожує водіям – накладення штрафу у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 17 тисяч гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на Одещині поліцейські спільно із рятувальниками встановили особи двох неповнолітніх, які навмисно підпалювали суху рослинність, в результаті чого виникла масштабна пожежа. Інцидент трапився 23 червня в смт Суворове. Через спекотну і вітряну погоду вогонь швидко розповсюджувався на велику територію, вогнеборцям знадобилось близько 4 годин для того,щоб ліквідувати пожежу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися