Одеси продовжує розвивати проект безбар’єрності міста

Міські служби постійно проводять моніторинг доступності обʼєктів міської інфраструктури

В Одесі систематично проводять моніторинг доступності обʼєктів міської інфраструктури для людей із інвалідністю. Про це повідомив міський голова міста Геннадій Труханов під час робочої зустрічі із представником Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Одеській ОВА Олегом Соколовим.

“Можу відмітити, що Одеса активно розвиває безбар’єрність. Це дуже потрібна зустріч, де ми можемо сформувати напрямок подальших дій, так щоб Одеса стала максимально доступною для людей із інвалідністю”, - сказав уповноважений.

У свою чергу мер міста подякував гостю за оцінку усіх проектів, які існують у місті щодо  безбар’єрності Одеси. А також посадовець зазначив, що міські служби постійно тримають руку на пульсі та готові до нововведень.

“Я вдячний Вам за вашу роботу, знаю що ви дуже активна людина, захищаєте права людей із інвалідністю, займаєтесь спортом та маєте стійку громадянську позицію. Наша команда робить багато задля покращення безбар’єрності Одеси і ми готові вислухати Ваші зауваження та поради”, - звернувся до пана Соколова мер.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що станом на 11 липня поточного року районними адміністраціями Одеси перерахована матеріальна допомога 360 постраждалим на загальну суму 11 048,0 тис. грн. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Нагадаємо, що Арцизький хлібозавод, розташований у Болградському районі Одеської області, закривають на 10 днів. Про це повідомив директор хлібозаводу Олексій Куцарев. Він зазначив, що таке рішення винесли інспектори з Держпроднагляду, повідомивши, що завод має “обурливий санітарний стан”. Закрили підприємство з сьогоднішнього дня, що дуже обурило керівництво.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися