На Одещині призначили нового капітана Ізмаїльського порту: що про нього відомо

Ним став колишній заступник голови підприємства

Новим капітаном морських портів Рені, Ізмаїл та Усть-Дунайськ призначили Сергія Ткаченка - капітана далекого плавання, який раніше був заступником капітана Ізмаїльського порту. Про це повідомили в Адміністрації морських портів України. 

Крім того, у відомстві одразу окреслили пріоритети роботи Ткаченка: 

- підвищення інтенсивності суднозаходів до морських портів України на річці Дунай з дотриманням вимог безпеки судноплавства;

- можливості безпечного плавання на ділянці суден, довжиною більше 150 метрів;

- вимоги для безпечного супроводження та швартувальних робіт;

- впровадження практики нічних лоцманських проводок суден;

- визначення критеріїв надання дозволу безлоцманського плавання.

“Проведено підготовчі заходи щодо проведення караванів морських суден методом лідирування, а також, щодо необхідності проведення днопоглиблення в акваторії морського порту Ізмаїл у зв'язку з тенденцією сезонного зниження рівня води в річці Дунай”, — зазначили в Адміністрації морських портів України.

Раніше “Коментарі” писали, що Міжнародний валютний фонд оцінив, що Україна може втрачати до 800 мільйонів доларів щомісяця. На це впливає скорочення експорту зерна внаслідок блокади "зернового коридору" та обмежень ЄС. Про це повідомляє Shipping magazine.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що протягом 49-го тижня роботи “Зернової угоди”, з 3 по 9 липня 2023 року, лише 4 судна були відвантажені з портів Великої Одеси, що, на два менше, ніж на попередньому тижні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися